Τη φαντασία του ελεύθερη άφησε ο Ιταλός designer Gabriel Teruzzi σχεδιάζοντας το σούπερ γιοτ Shaddai με χώρο σε ύψος σχεδόν 40 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!

Στο υπερυψωμένο παρατηρητήριο ο designer τοποθέτησε στα σχέδιά του τη μάστερ σουίτα προσφέροντας στον ιδιοκτήτη που θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του σκάφους θέα που κόβει την ανάσα και «ένωση» του ουρανού και της θάλασσας.

Η καμπίνα διαθέτει χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε απόσταση 38 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Διαθέτει επίσης πισίνα, τραπεζαρία και μπαρ και μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα.

«Από εκεί μπορεί να νιώσει πολύ δυνατός, περικυκλωμένος από την απεραντοσύνη της θάλασσας και του ουρανού, σαν να φτάνει τα σύννεφα», εξήγησε ο Teruzzi.

Στο τμήμα του γιοτ που ακουμπά στη θάλασσα υπάρχει γυάλινο δάπεδο και ενυδρείο.

Όσο για τη φουτουριστική μορφή του ο σχεδιαστής είπε: «Το να υψωθεί από το έδαφος ήταν πόθος του ανθρώπινου είδους από την αρχή της ύπαρξης- υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπως ο Πύργος της Βαβέλ, οι πυραμίδες και οι σύγχρονοι ουρανοξύστες. Η επιθυμία να αγγίξουμε τα σύννεφα παραμένει ολοζώντανη».

 

nsayad2 nsayad3 nsayad4 nsayad5 nsayad6 nsayad7 nsayad1