Η Celestyal Cruises δίνει τη δυνατότητα στους  Έλληνες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να κάνουν τις φετινές διακοπές τους σε πολύ προνομιακή και συμφέρουσα τιμή.

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει μοναδικές κρουαζιέρες με το Celestyal Crystal στο πρόγραμμα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέροντας στη μισή τιμή το δεύτερο άτομο ή  την επιλογή για οικογενειακή κρουαζιέρα καθώς τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν μόνο με τη χρέωση των λιμενικών τελών.

Το ελκυστικό αυτό ειδικό πακέτο διακοπών, περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και οκτώ ποτά την ημέρα, ανά άτομο, ενώ κάθε βράδυ υπάρχει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Επίσης, στην τιμή της επταήμερης κρουαζιέρας περιλαμβάνονται και δύο δωρεάν οργανωμένες εκδρομές στη Σμύρνη και στην Έφεσο και στην τριήμερη και τετραήμερη προσφέρεται αντίστοιχα από μία δωρεάν εκδρομή.

greece, cyclades, milos island, the coast at sarakiniko

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις τριήμερες, τετραήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες με την ονομασία «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και με προορισμούς τη Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο, Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάζλ αναμνήσεων από τα μοναδικά μέρη που θα επισκεφτούν με χαρακτηριστικές εικόνες: ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου, επίσκεψη στον μαγικό κόσμο της Ανατολής κάνοντας βόλτα ή μπάνιο στο Τσεσμέ, μοναδικό κρασί και μεζέδες στη Σάμο αλλά και αγορές στο σκεπαστό παζάρι του Κουσάντασι  ή ακόμα και ολοήμερο κολύμπι στα σμαραγδένια νερά της Μήλου και στη διάσημη παραλία στο Μαγγανάρι της Ίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com ή επικοινωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο 2104583499.

IOS PHOTOS