Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ, η Celestyal παρακολουθεί στενά την κατάσταση ενώ διατηρεί συνεχή επικοινωνία με τις ισραηλινές αρχές. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών μας και μετά από προσεκτική εξέταση διαμορφώσαμε τα δρομολόγιά μας ανάλογα, ακυρώνοντας προσωρινά τον κατάπλου στο Ισραήλ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Αρχικά, ως εταιρεία , οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάζονται από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Ευχόμαστε για την ασφάλεια όλων και την ταχεία επιστροφή της ειρήνης στη χώρα. Είμαστε συντονισμένοι με τις αρχές και η ασφάλεια, η προστασία και η άνεση των επιβατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Κατόπιν συστάσεων των ομάδων μας εσωτερικά και των αρμόδιων αρχών, αποφασίσαμε να εξαιρέσουμε προσωρινά το Ισραήλ από το πρόγραμμα της κρουαζιέρας «Τρεις Ήπειροι», μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες των οποίων η προγραμματισμένη τους κρουαζιέρα επηρεάζεται προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, καθώς και για όσα έχουν προβλεφθεί επιπροσθέτως για να διασφαλιστεί απρόσκοπτα η αναψυχή και η απόλαυση του ταξιδιού τους.»

Η Celestyal έχει δεσμευτεί να ενημερώσει όλους τους επιβάτες και τους συνεργάτες της για την εξέλιξη της κατάστασης και θα επικοινωνήσει άμεσα με όλους τους πελάτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που επηρεάζονται τις επόμενες ημέρες.

Η αλλαγή ισχύει για τις παρακάτω κρουαζιέρες:

Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις ‘Ηπειροι» με αναχωρήσεις στις 21 και 28 Οκτωβρίου, όπως και στις 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2023.