Ένα απομονωμένο καταφύγιο στην καρδιά του νησιού Γκραν Κανάρια της Ισπανίας, το Bohemia Suites & Spa υποδέχεται τους επισκέπτες του σε μια όαση δροσιάς, που περιβάλλεται από την ηφαιστειακή γοητεία του νησιού.

Αυτό το στιλάτο ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτέλεια με το μοναδικό design σε ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Πρόκειται για έναν χώρο αφιερωμένο σε ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα, που απολαμβάνουν τη ζωή στο βαθύτερο επίπεδο και με όλες τις αισθήσεις τους.

Τα 67 δωμάτια και οι σουίτες του resort είναι διακοσμημένα με υφάσματα σε ζεστούς τόνους, με το ξύλο και τα έντονα χρώματα να δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ενώ από τις βεράντες, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας.

Οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι με την μεγάλη πισίνα και τις άνετες ξαπλώστρες είναι το ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες τις ημέρας, ενώ όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν εντυπωσιακά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, ενώ τα φρέσκα λουλούδια συμπληρώνουν την μποέμ ατμόσφαιρα.

Το εστιατόριο “360 º” στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες για ένα ηλιόλουστο πρωινό με υπέροχη πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και τους αμμόλοφους Maspalomas.

Τη νύχτα λειτουργεί ως a-la-carte εστιατόριο, προσφέροντας μια από τις καλύτερες κουζίνες που διατίθενται στο νησί, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν και την φιλόξενη βεράντα του τελευταίου ορόφου, για ένα κοκτέιλ.

Η απόλυτη χαλάρωση έρχεται στον χώρο του spa, με την αυθεντική ταϊλανδέζικη πολυτέλεια σε έναν κόσμο αισθήσεων και καταπραϋντικής διάθεσης.

Τιμές: από 87 ευρώ τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ