Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 10 πολυτελείς προτάσεις διαμονής για το πρώτο τριήμερο του φθινοπώρου.

Αν αναζητάτε πολυτέλεια, ποιοτική διαμονή και στιγμές χαλάρωσης επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ξενοδοχεία και ξενώνες, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας. Από τις όμορφες Σπέτσες, μέχρι την γραφική Βυτίνα, αυτοί οι προορισμοί σας προσφέρουν ότι καλύτερο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Απολαύστε το!

Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, Τρίκαλα Κορινθίας

Η προσιτή πολυτέλεια και το μοντέρνο ύφος του ξενοδοχείου σέβονται απόλυτα την παράδοση και αποτελεί φυσική προέκταση του χωριού Κάτω Τρίκαλα που το φιλοξενεί. Η παραδοσιακή πέτρα συνυπάρχει με το ζεστό ξύλο και οι τεράστιες τζαμαρίες έχουν θέα στην οροσειρά της Ζήρειας. Οι είκοσι ανεξάρτητες σουίτες του ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία πολυτέλειας και οικειότητας, με το κάθετι που έχει χρησιμοποιηθεί να έχει μελετηθεί προσεκτικά. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε στην διαμονή σας μια επίσκεψη στο υπερσύγχρονο spa του. Από τα πιο πολυτελή και πλήρη Wellness Spa ορεινών resort, θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Αρχοντικό Καλτεζιώτη, Κάψια Μαντινείας

Σε ένα οικογενειακό αρχοντικό του 1860, που μετατράπηκε με προσοχή και αγάπη σε έναν παραδοσιακό ξενώνα στεγάζεται το Αρχοντικό Καλτεζιώτη. Από το κεντρικό αναπαλαιωμένο κτίριο, ανάμεσα από πέτρινα μονοπάτια και κήπους, μπορείτε να κατευθυνθείτε στα υπόλοιπα κτίρια που στεγάζουν τις διαφορετικές επιλογές διαμονής. Ξύλινα πατώματα, ένα παλιό σεντούκι αντίκα, μεγαλόπρεπα κρεβάτια με αφράτα στρώματα, χοντρά σκούρα ξύλινα ταβάνια και μαρμάρινα μπάνια θα ντύσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο το παραμυθένιο τοπίο που θα βλέπετε από το παράθυρο. Πρωινό στη λιακάδα με θέα τις απέναντι βουνοκορφές αν ο καιρός το επιτρέπει, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση υπό τους ήχους του πιάνου στο bar, χαλαρωτική νιρβάνα και αναζωογονητική ευεξία στο υδρομασάζ και το χαμάμ του health & spa club: οι εμπειρίες στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη είναι αμέτρητες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Villa Vager, Βυτίνα

Το παλιό αρχοντικό, του 1843, κρύβει μεγάλη ιστορία μέσα του, και για αυτό οι ιδιοκτήτες το αναστήλωσαν με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική του. Η προνομιακή θέση του αρχοντικού προσφέρει θέα στο ελατόδασος από τη μία πλευρά και ανοιχτό ορίζοντα πάνω από τον πολύχρωμο κάμπο που απλώνεται από την άλλη μεριά. Η κάθε λεπτομέρεια σε καθένα από τα 10 δωμάτια του ξενοδοχείου Vager αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους έχει προσεχθεί: τα ταβάνια είναι στολισμένα με δοκάρια από καστανιές του Αγίου Όρους, τα σπάνια αντικείμενα και οι αντίκες προέρχονται από τα ταξίδια των ιδιοκτητών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, περίτεχνα οικογενειακά κειμήλια στολίζουν τους εσωτερικούς χώρους, ενώ και τα στρώματα και τα υφάσματα είναι διαλεγμένα για την ποιότητα και την αισθητική τους. Το χειροποίητο πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά το πρωί, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και οχήματα ATVs για συναρπαστικές διαδρομές στα βουνά της Αρκαδίας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Sikyon Coast, Ξυλόκαστρο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο πάνω στην όμορφη παραλία του Κορινθιακού Κόλπου, ακριβώς δίπλα στο καταπράσινο πευκοδάσος του Πευκιά, με την ιστορική βίλα του διάσημου ποιητή Άγγελου Σικελιανού να δεσπόζει στον κατάφυτο κήπο του. Διαθέτει δωμάτια υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και με θέα στη θάλασσα και στο πευκοδάσος. Το εστιατόριο μεσογειακών γεύσεων Palmer’s βρίσκεται δίπλα στην παραλία, ενώ ένα ακόμη εστιατόριο το «Angelo» σερβίρει ιταλικές γεύσεις και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της βίλας του ποιητή. Διαθέτει ακόμη cocktailbar, πισίνα και spa με προϊόντα περιποίησης Apivita.

Προσφορά για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

2 διανυκτερεύσεις σε double room με ημιδιατροφή με 200 ευρώ
2 διανυκτερεύσεις σε triple room με ημιδιατροφή με 240 ευρώ

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται αμερικάνικο πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων του Physis Spa (sauna, hamam, jacuzzi)

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Arcadia Resort, Βυτίνα



Το Arcadia Resort είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με το πέτρινο περίβλημα και τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, εντάσσεται πλήρως στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο. Με στόχο την καλαισθησία σε προσιτές τιμές, προσφέρει κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, γκουρμέ εστίαση, κέντρο αναζοωγόννησης, κέντρα συνεδριάσεων, αίθουσα γυμναστικής, σαλόνι, μπαρ και ένα εντυπωσιακό αίθριο, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι διευκολύνουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσφορά για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Διαμονή σε deluxe δίκλινο και δυο γεύματα (πρωινό και βραδινό) με 139 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη, Λεωνίδιο

Στοργικά αναπαλαιωμένο, από τεχνίτες με μεράκι και σεβασμό, το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη ορθώνεται σαν φρούριο στο κέντρο του Λεωνιδίου, περιτριγυρισμένο από υψηλούς πέτρινους μαντρότοιχους που περικλείουν στο εσωτερικό τους την αυθεντικότητα του κτιρίου. Στους άρτια κατασκευαστικά εσωτερικούς χώρους, τα μεσοχωρίσματα, το ζωγραφισμένο ταβάνι, οι θαυμάσιες ελικοειδείς ξύλινες εσωτερικές σκάλες, που μοιάζουν με κοσμήματα περισσότερο παρά με αρχιτεκτονήματα, οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν ρομαντικά στο χρόνο, νιώθοντας οικεία και ξεχωριστά. Τα ευρύχωρα δωμάτια, με τον ζεστό συνδυασμό πέτρας και ξύλου και την παραδοσιακή και άνετη επίπλωση θα γίνουν το καταφύγιο σας για στιγμές χαλάρωσης και άνεσης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Θεονύμφη, Δημητσάνα



Αρχοντικό του 1850 το οποίο είχε εγκαταλειφθεί. Χρειάστηκε να δημιουργηθεί από την αρχή, με κυρίαρχη ιδέα το «πάντρεμα» του παραδοσιακού στοιχείου με το μοντέρνο, κάτι που μέχρι τότε έλειπε από την περιοχή. Η πέτρα και το ξύλο, τα βασικά υλικά της παραδοσιακής Αρκαδικής Αρχιτεκτονικής, πρωταγωνιστούν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του Ξενώνα Θεονύμφη. Τέσσερα είναι τα δωμάτια που απαρτίζουν τους χώρους φιλοξενίας ενός ξενώνα με πλούσια ιστορία και έντονες τις εικόνες του παρελθόντος. Μεγάλα δωμάτια στο σχέδιο παλιού αρχοντικού σπιτιού, με χρώματα γήινα και ζεστά, με παραδοσιακά παράθυρα με εσωτερικά ξύλινα παραθυρόφυλλα. Απέριττη, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και minimal αισθητική. Οι τοίχοι είναι από πέτρα και ειδικής τεχνοτροπίας ταπετσαρία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Nafplia Palace, Ναύπλιο

Χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της Ακροναυπλίας, με εκπληκτική θέα στον κόλπο της Αργολίδας και την πόλη του Ναυπλίου, δεσπόζει το πολυτελές ξενοδοχείο Nafplia Palace. Στα 51 του δωμάτια και τις 33 αυτόνομες βίλες, πολλές από αυτές με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και εξωτερικό τζακούζι, προστέθηκαν δυο μπαρ και τρία εστιατόρια, αλλά και σύγχρονοι για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα δωμάτια αποπνέουν λιτή κομψότητα και αισθητική, ενώ χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, κάθε μια με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Υψηλή γαστρονομία και πολλές επιλογές σε φαγητό και κοκτέιλ σας περιμένουν στα εστιατόρια και μπαρ του. Παράλληλα, το spa και το beauty center προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Costa Navarino, Μεσσηνία

Με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και εμπνευσμένο από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική φθινοπωρινή απόδραση καθώς συνδυάζει μοναδικά την ηρεμία του φυσικού τοπίου με τη χαρακτηριστική ενεργητικότητα και την αναζωογονητική διάθεση Westin. Σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, 445 δωμάτια και σουίτες, ο σχεδιασμός των οποίων έχει εμπνευστεί από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, χαρίζουν στους επισκέπτες τους ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας.

Προσφορά για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις, ξεκινώντας από τα €165 τη βραδιά για δύο άτομα με πρωινό, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, check-in από τις 12.00 την Παρασκευή και check-out έως τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες

Tο «Poseidonion Grand Hotel» αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού των Σπετσών εδώ και έναν αιώνα με την ιδιαίτερη του αρχιτεκτονική, η οποία παραπέμπει στα ξενοδοχεία της Côte d’Azur. Όραμα του ευπατρίδη ευεργέτη Σωτήριου Ανάργυρου, ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Σπετσών, το «Poseidonion Grand Hotel» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1914 χαρίζοντας στο νησί κοσμοπολίτικη λάμψη. Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια τα οποία διαθέτουν πολυτελή δωμάτια και εντυπωσιακές σουίτες, οι περισσότερες με ιδιωτικό κήπο ή μπαλκόνι ενώ παράλληλα, προσφέρει μοναδική θέα στο λιμάνι της Ντάπιας και τη θάλασσα. Επιλέξτε τον τύπο δωματίου που σας ταιριάζει, η διαμονή και στις 2 πτέρυγες θα σας καταπλήξει.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ