Τρία είναι τα πράγματα που ζητά ένας σύγχρονος χρήστης από το smartphone του: απίστευτη κάμερα, μεγάλης διάρκειας μπαταρία και γρήγορη φόρτιση. Αυτά και ακόμη περισσότερα προσφέρουν τα κινητά της HUAWEI, HUAWEI Mate 50 Pro και nova 10, με το HUAWEI Mate 50 Pro να φέρνει μάλιστα την επανάσταση στην φωτογραφία των κινητών τηλεφώνων, χάρις στο μεταβαλλόμενο διάφραγμα 10 σημείων!

Τα κινητά έχουν γίνει πλέον συνώνυμα της φωτογραφικής μηχανής και όλοι μας επιζητούμε μία συσκευή που να απαθανατίζει όσο το δυνατόν καλύτερα τις πιο ωραίες μας στιγμές. Ειδικά, για όσους έχουν αισθητή παρουσία στα social media, μία οποιαδήποτε κάμερα δεν είναι αρκετή, αλλά χρειάζονται την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να δημιουργήσουν το περιεχόμενο τους. Πέρα από το μεταβαλλόμενο διάφραγμα 10 σημείων! Το νέο Mate 50 Pro έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στη φωτογραφία εν κινήσει, προσφέρει υψηλές επιδόσεις, συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς Mate, καθώς και κομψό και εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό

Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα Ultra Aperture 50MP με μεταβλητό, ρυθμιζόμενο, διάφραγμα 10 επιπέδων, χάρη στην οποία οι λάτρεις της φωτογραφίας θα μπορούν να αποτυπώνουν εξαιρετικά πορτρέτα διατηρώντας τέλειους τους τόνους του δέρματος, πανέμορφα εφέ, μαγευτικά και ζωντανά τοπία. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να γίνουν υπέροχες λήψεις σε macro επίπεδο με ευκρινές προσκήνιο, αλλά και με φυσικό θολό φόντο, καθώς και εξαιρετικές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού – ακόμη και σε σκοτεινές συνθήκες, χάρη στην προηγμένη νυχτερινή λειτουργία.

Το HUAWEI Mate 50 Pro εντυπωσιάζει και στις υπόλοιπες κατηγορίες, αφού διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις του και είναι το πρώτο που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση με ένα άγγιγμα.Το νέο κορυφαίο smartphone της Huawei διακρίνεται και για τη μεγάλη αντοχή στο νερό, ακόμα και έως 6 μέτρα βάθος. Επίσης, το νέο Mate 50 Pro στην έκδοση vegan leather διαθέτει γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”, αυξάνοντας στο έπακρο την ανθεκτικότητα στις πτώσεις, με την αντοχή του να πιστοποιείται με πέντε αστέρια από την ελβετική SGS. 

Το HUAWEI Mate 50 Pro εντυπωσιάζει και στις υπόλοιπες κατηγορίες, αφού διαθέτει τεχνολογία αιχμής που ενισχύει σημαντικά τις επιδόσεις του και είναι το πρώτο που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση με ένα άγγιγμα. Το νέο κορυφαίο smartphone της Huawei διακρίνεται και για τη μεγάλη αντοχή στο νερό, ακόμα και έως 6 μέτρα βάθος. Επίσης, το νέο Mate 50 Pro στην έκδοση vegan leather διαθέτει γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”, αυξάνοντας στο έπακρο την ανθεκτικότητα στις πτώσεις, με την αντοχή του να πιστοποιείται με πέντε αστέρια από την  ελβετική SGS. 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 50 Pro συντελούν στην εξαιρετική απόδοση η οποία επιβραβεύτηκε με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την εξαιρετική βαθμολογία 149. Έτσι, το HUAWEI Mate 50 Pro είναι δικαιολογημένα ο βασιλιάς της φωτογραφίας σε smartphone αφήνοντας πίσω του όλους τους ανταγωνιστές της βιομηχανίας, χάρη στην αξιοσημείωτη συνολική απόδοση και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, το HUAWEI Mate 50 Pro πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ολοκληρωμένο DXOMARK smartphone ranking report μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο: 

dxomark.com/smartphones

Το νέο HUAWEIMate 50 Pro έρχεται σε μαύρο και ασημί χρώμα, ενώ η έκδοση veganleather διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα.

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ευκρινείς λήψεις και εξελιγμένες λειτουργίες και φόρτιση σε 20 μόλις λεπτά με το HUAWEI nova 10

Τα κινητά της HUAWEI πρωτοπορούν συνεχώς σε όλους τους τομείς και ειδικά στην κάμερα. Αυτό αποδεικνύεται και από το HUAWEI nova 10Τραβήξτε τέλειες, ευκρινείς λήψεις από κάθε γωνία με τη σειρά HUAWEI nova 10, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε την μπροστινή ή την πίσω κάμερα.

Η νέα γενιά nova κληρονομεί τον καινοτόμο σχεδιασμό και τις πρωτοποριακές λειτουργίες της σειράς nova της HUAWEI, καθώς και το εκθαμβωτικά κομψό, κλασσικό σχέδιο Star Orbit Ring της μπροστινής κάμερας, η οποία έχει εξελίξει τις δυνατότητες της, με νέα, πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Από selfies έως vlogging, η σειρά HUAWEI nova συνεχίζει να ηγείται στην καινοτομία της τεχνολογίας κινητής μπροστινής κάμερας. Χρησιμοποιώντας το ισχυρό σύστημα κάμερας του HUAWEI nova 10 Pro,  οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν vlogs που απελευθερώνουν τη βαθύτερη έμπνευσή τους.

Και αν ανησυχείτε για το πόσο συχνά θα πρέπει αν φορτίζεται το κινητό σας, το HUAWEI nova 10 Pro υποστηρίζει το HUAWEI SuperCharge 100W και είναι εξοπλισμένο με τη νέα λειτουργία Turbo, σπάζοντας τα όρια κατανάλωσης ενέργειας για άμεση φόρτιση. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να φορτιστεί το τηλέφωνο έως και 60%, ενώ φτάνει στο 100%, σε μόλις 20 λεπτά – την ίδια διάρκεια που απαιτείται για τη φόρτωση ενός νέου παιχνιδιού.

Εκατομμύρια εφαρμογές, καθώς και όλες οι Google εφαρμογές, για μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης

Η HUAWEI προσφέρει διαρκώς μία προηγμένη εμπειρία χρήσης και η υπεροχή της δεν σταματά μόνο στο hardware, καθώς εξελίσσεται διαρκώς, αναπτύσσοντας εφαρμογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη.

Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery της Huawei μετράει 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Μέσα από το AppGallery μπορείς να βρεις χιλιάδες εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery της Huawei μετράει 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Μέσα από το AppGallery μπορείς να βρεις χιλιάδες εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEICommunity.