Το iWatch έρχεται τους επόμενους μήνες

O Tim Cook ψάχνει νέα πρόσωπα για το συμβούλιο της Apple


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
13:57
09/07/2014
Το iWatch έρχεται τους επόμενους μήνες
loading

O Tim Cook ίσως αισθάνεται πιο δυνατός από ποτέ στο τιμόνι της Apple και αυτό τον εμπνέει με μεγάλη σιγουριά για την διαμόρφωση μιας Apple με την δική του υπογραφή. Κάπως έτσι σκιαγραφεί το προφίλ του σήμερα η The Wall Street Journal αναφέροντας μάλιστα πως ψάχνει ενεργά και για νέους directors για το συμβούλιο της εταιρείας.

Το τελευταίο είναι λογικό μιας και 6 από τα μέλη του συμβουλίου διανύουν αισίως το 63ο έτος της ηλικίας τους. Να τονίσουμε πως το συμβούλιο της Apple είναι μια ακόμη κληρονομιά του Steve Jobs κάτι το οποίο σημαίνει πως τα άτομα που το απαρτίζουν δεν είναι και απαραίτητα υπέρμαχοι του Tim Cook.

H WSJ επίσης αναφέρει πως το πολυαναμενόμενο iWatch της Apple το οποίο θα έχει μια σειρά από αισθητήρες υψηλών προδιαγραφών αναμένεται μέχρι και το τέλος του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα ακόμη και μαζί με το iPhone 6 της Apple.

Συγκεκριμένα λοιπόν διαβάζουμε: «Σύμφωνα με άτομα κοντά στην εταιρεία ο Tim Cook ενεργά ψάχνει νέους directors για να προστεθούν στο οκταμελές συμβούλιο της Apple που για χρόνια ήταν πιστό στον Steve Jobs. 6 από τους 7 είναι ήδη 63 χρονών ή και παραπάνω. 4 από αυτούς έχουν υπηρετήσει την Apple για πάνω από μια δεκαετία με 2 να βρίσκονται σε αυτή την θέση από το 1990».

Σχετικά με το iWatch: «Η εταιρεία δουλεύει εντατικά πάνω στο smartwatch το οποίο θα έχει μια σειρά αισθητήρων για την καταμέτρηση της υγείας και της σωματικής κατάστασης του χρήστη. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την συσκευή καθώς και ένα μεγαλύτερο iPhone τους επόμενους μήνες».

Οι εργαζόμενοι τώρα της Apple ανέφεραν στην WSJ πως ο Tim Cook είναι πιο ευγενικός από τον προκάτοχο του αν και μερικοί ανησυχούν πως η ορμή που είχε δώσει στην εταιρεία ο Steve Jobs υποχωρεί πλέον υπό την ηγεσία του Cook.

Ένας μάλιστα υπάλληλος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το μόνο πράγμα που ενδιέφερε τον Steve ήταν το να δημιουργεί μοναδικά προϊόντα. Η εταιρεία και οι εργαζόμενοι απλά υπήρχαν για να εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό με κάθε κόστος. Ο Tim ανησυχεί περισσότερο για τα πάντα στην εταιρεία».

Πηγή: appleworldhellas.com

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει