Η Cosmote παρουσιάζει το νέο πρότυπο κατάστημα της στην οδό Πανεπιστημίου 39, στη στοά Πεσμαζόγλου.

Στηρίζοντας το κέντρο της Αθήνας, το νέο, φιλόξενο και μοντέρνο κατάστημα της Cosmote , στόχο έχει να εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας.

Με έμφαση στην εμπειρία και την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, το κατάστημα Cosmote της Πανεπιστημίου, σχεδιασμένο σε διακριτές ζώνες, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τεχνολογίας που προσφέρουν η Cosmote και ο ΟΤΕ. Σ’ ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού οι καταναλωτές μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για τα προγράμματα σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, internet και ΟΤΕ TV, να ζήσουν την εμπειρία 4G για απίστευτα γρήγορο mobile internet που πρώτη η Cosmote προσφέρει, να δοκιμάσουν live προηγμένες συσκευές, αλλά και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ αυτό που τους ταιριάζει.

Η Cosmote, θέλοντας να αναβαθμίσει την εμπειρία του πελάτη, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή, ανανεώνει το δίκτυο καταστημάτων της παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις επικοινωνίας.