Η βιομηχανία του πορνό μπαίνει στην εποχή της τεχνολογίας προσφέροντας νέες υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στο θεατή να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της εταιρείας ARConk η οποία παρουσίασε την πρώτη υπηρεσία πορνό Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) που επιτρέπει στον χρήστη να «κάνει» σεξ με πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών και όχι μόνο.

«Είναι αρκετά αναζωογονητικό να παρουσιάζεις κάτι για πρώτη φορά στον κόσμο, αλλά γι’ αυτήν την επιτυχία χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ σκληρά», δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Άνταμ Γκέκο. «Μαζί με τους συνεργάτες μας από το Laidhub.com καταφέραμε να κάνουμε κάτι που πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτήν την καινοτομία μας. Γνωρίζουμε ότι πολλές εταιρείες το προσπάθησαν στο παρελθόν, αλλά κατάφεραν μόνο κάποια animation πορνό AR. Αυτό σημαίνει ότι η εμπειρία που προσφέρουμε εμείς είναι το πρώτο πραγματικό πορνό Επαυξημένης Πραγματικότητας στην ιστορία!».

Η εφαρμογή είναι πλήρως λειτουργική και αυτό που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να δημιουργήσει το περιεχόμενο που ο ίδιος έχει στο μυαλό του.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής ισχυρίζονται ότι μπορούν να σκανάρουν σχεδόν οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο και να δημιουργήσουν μια ρεαλιστική και πλήρως διαδραστική πραγματική εμπειρία.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε παρουσιάσει δύο μοναδικές AR εμπειρίες: η μία είναι ένα τρισδιάστατο σκαναρισμένο αντίγραφο μιας κοπέλας και η άλλη είναι ένα πραγματικό και πλήρως διαδραστικό τρισδιάστατο βίντεο AR μιας σέξι πορνοστάρ», αναφέρει ο υπεύθυνος ανάπτυξης της εφαρμογής, Ζερόμ Μπαλζάκ.

«Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περπατήσετε γύρω από την πορνοστάρ, να την δείτε από οποιαδήποτε γωνία, να την πλησιάσετε όσο επιθυμείτε και να κάνετε μαζί της ό,τι περνάει από το μυαλό σας», προσθέτει.

Η εφαρμογή θα είναι συμβατή με απλές συσκευές AR, ενώ οι χρήστες θα μπορούν απλά να δουν το περιεχόμενο μέσω των «έξυπνων» τηλεφώνων τους.