proho.gr

Η Google για άλλη μια φορά δείχνει ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του Google+ και να το κάνει όσο γίνεται πιο φιλικό και χρηστικό για όσους το χρησιμοποιούν.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δημιουργήσουν κανάλια στο YouTube μέσω του Google+. Ενσωματώνει με αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο τη μία υπηρεσία στην άλλη εξασφαλίζοντας ότι όσοι τις χρησιμοποιούν θα έχουν στη διάθεση τους ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

Ήδη βέβαια, οι χρήστες μπορούν να διαμοιράσουν βίντεο που βλέπουν στο YouTube με τους φίλους τους στο Google+ όπως βέβαια και στα Google+ Hangouts. Επίσης μπορούν εύκολα να δουν τι βίντεο βλέπουν οι φίλοι τους κατευθείαν μέσω του YouTube.

Προς το παρόν η ταύτιση λογαριασμού στο Google+ και καναλιού στο YouTube αφορά μόνο χρήστες που δεν έχουν ήδη κάποιο κανάλι. Αναμένεται όμως ότι σύντομα ακόμη και όσοι είναι παλιότεροι χρήστες του YouTube και έχουν ήδη κάποιο κανάλι, θα μπορέσουν εύκολα να τα συνδέσουν.