Τη διάθεση μιας νέας επαγγελματικής σειράς, ασπρόμαυρων εκτυπωτών τεχνολογίας λέιζερ, στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Samsung. Οι νέοι εκτυπωτές είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και αποτελούν μία προσιτή λύση εκτύπωσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η υψηλή παραγωγικότητα και η εξαιρετικής ποιότητας μονόχρωμη, λέιζερ εκτύπωση, χωρίς επιπλοκές, τους καθιστούν ιδανική επιλογή για το εργασιακό περιβάλλον.

Πρόκειται για τα μοντέλα, ML-4510ND, με ταχύτητα εκτύπωσης 43 σελίδων Α4 ανά λεπτό, καθώς και τους ML-5010ND και 5015ND με δυνατότητα εκτύπωσης 48 σελίδων το λεπτό. Επιπλέον, ο χρόνος που απαιτείται για την εκτύπωση στην κατάσταση λειτουργίας είναι 7 δευτερόλεπτα.

Υψηλή παραγωγικότητα

Ο ισχυρός, 600MHz, διπύρηνος επεξεργαστής καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης δικτύου 1GBit, καθιστά τους εκτυπωτές Samsung ML-4510 και ML-501X ικανούς να χειρίζονται μεγάλο όγκο εκτύπωσης εύκολα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας ενέργεια. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το Polymerized toner, οι νέοι εκτυπωτές εγγυώνται καθαρά εκτυπωμένες εικόνες, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αποφυγή άσκοπης κατανάλωσης χαρτιού.

Οικονομικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον

Με ξεχωριστό σύστημα Toner και Drum, οι εκτυπωτές ML-4510 και ML-501X παρέχουν ένα σημαντικά μειωμένο κόστος ανά σελίδα, καθώς η αντικατάσταση του Drum κρίνεται αναγκαία μετά από εκτύπωση 60.000 σελίδων! Επιπλέον, η υψηλή χωρητικότητα της κασέτας του Toner του ML-5015, βοηθά στην εκτύπωση έως και 20.000 σελίδων, μειώνοντας την κατανάλωση αναλωσίμων που απαιτούνται σε σχέση με άλλες συσκευές.

Εύχρηστοι και αξιόπιστοι

Η 4.3’’ οθόνη αφής του εκτυπωτή ML-5015ND βοηθά το χρήστη να πραγματοποιήσει γρήγορα και εύκολα τις εργασίες του, ενώ όλοι οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν θύρα USB για άμεση εκτύπωση μέσω των USB drives, είναι αθόρυβοι (λιγότερο από 54 dBA) καθώς και εύκολοι στη συντήρηση. Επιπλέον, οι ML-5010ND & ML-5015ND δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης πάνω από 200.000 σελίδες μηνιαίως.

Ευέλικτες λύσεις

Οι εκτυπωτές ML-4510 και ML-501X συνοδεύονται από το λογισμικό «SyncThru» της Samsung, το οποίο αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται από απόσταση πολλαπλές συσκευές εκτύπωσης.