Η LG Electronics Ελλάς, προχώρησε στην αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr στην έκδοση 2.5, βελτιώνοντας ακόμη περαιτέρω την εμπειρία πλοήγησης και χρήσης για τους Διαδικτυακούς επισκέπτες.

Το ανανεωμένο site της LG Electronics Ελλάς παρέχει στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες μεγαλύτερη ταχύτητα και ευχρηστία στην περιήγηση και την αναζήτηση μέσα στην ιστοσελίδα, είτε από το σπίτι ή το γραφείο, είτε από το κινητό τηλέφωνο.

Οι σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στο User Interface, γίνονται αμέσως εμφανείς, τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στις εσωτερικές σελίδες των προϊόντων της LG. Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στα εταιρικά νέα της LG και στις προϊοντικές κατηγορίες με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και άνεση, καθώς η αυξημένη λειτουργικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ανανεωμένου site.

Επιπλέον, χάρη στο φιλικό στη χρήση interface, οι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες, τις φωτογραφίες και το υλικό για τα προϊόντα της εταιρείας, απλώς με μερικά κλικ!

Παράλληλα, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η ανανεωμένη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς είναι απολύτως συμβατή με HTML 5, κάνοντας το browsing πιο άνετο και τη σελίδα προσβάσιμη από τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα και smartphones.

Λαμβάνοντας υπόψη τo γεγονός ότι τα smartphones έχουν πλέον ενταχθεί στην καθημερινότητα όλων, η LG αντιλαμβάνεται και επενδύει σε αυτή την τάση, δημιουργώντας ένα ιδανικό mobile περιβάλλον για να επικοινωνεί με τους καταναλωτές και εν κινήσει.

Επιπλέον, αξιοποιώντας τις λειτουργίες geo-locator και το URL relocating, οι σελίδες του site της LG διαθέτουν συντομότερα links στη mobile version, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν αμεσότερη σύνδεση. Ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει το ανανεωμένο site, είναι η δυνατότητα αξιοποίησης της τεχνολογίας των QR Codes, συνδέοντας κατά αυτόν τον τρόπο το online με το offline περιβάλλον.

Ειδικότερα, οι χρήστες των smartphones μπορούν να σκανάρουν με την κάμερα της συσκευής τους τα QR Codes που βρίσκονται στα προϊόντα και σε συμβατό προωθητικό υλικό, και να μεταβούν αυτόματα στο αντίστοιχο location στην επίσημη ιστοσελίδα της LG.

Συμπληρωματικά, εξίσου σημαντικό είναι το B2B κομμάτι της ιστοσελίδας της LG Electronics Ελλάς, που ανανεώθηκε κάνοντας σαφείς τους προσανατολισμούς της εταιρείας.

Στο αποκλειστικό B2B site της LG Electronics Hellas, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/b2b, οι επαγγελματίες θα βρουν αναλυτική πληροφόρηση για τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αποκτώντας αμεσότερη επαφή και εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει η LG Electronics για τις επιχειρήσεις.