Είσαι επιφυλακτικός όταν βλέπεις μια προσφορά αν όντως είναι προσφορά; Αναρωτιέσαι που μπορείς να βρεις τις καλύτερες Black Friday προσφορές συγκεντρωμένες; Σκέφτεσαι κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο πριν κάνεις μια ηλεκτρονική αγορά; Μην κάνεις σενάρια! Στο BestPrice.gr, την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών από 3.700+ καταστήματα, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτεροι retailers στην Ελλάδα, μπορείς να ανακαλύψεις πραγματικές προσφορές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα χρήσιμα εργαλεία που σου προσφέρει το BestPrice.gr, εντελώς δωρεάν, και μπορούν να σε βοηθήσουν στην έρευνα αγοράς σου αυτή την Black Friday αλλά και όλο τον χρόνο:

Ενότητα Προσφορές

Σε αυτήν την ενότητα θα βρεις συγκεντρωμένες όλες τις πραγματικές προσφορές από 3.700+ ηλεκτρονικά καταστήματα. Όταν η τιμή ενός προϊόντος πέσει χαμηλότερα από την ως τότε καλύτερη τιμή στο BestPrice, χαρακτηρίζεται ως προσφορά. 

Σημείωσε ότι το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την προηγούμενη καλύτερη τιμή από το σύνολο των καταστημάτων που συμμετέχουν στην πλατφόρμα. Άρα μιλάμε για έκπτωση στην ήδη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, ενώ λαμβάνεται υπόψη και το ιστορικό τιμής… Σκέφτεσαι καλύτερο ορισμό για τη φράση “πραγματική αγορά”;

Ειδοποίηση για προσφορές

Τα εισερχόμενα μηνύματά σου γεμίζουν κάθε χρόνο με προσφορές που δεν σε ενδιαφέρουν; Στο BestPrice.gr μπορείς να ορίσεις προϊόντα ή/και κατηγορίες που ενδιαφέρουν ώστε να σε ενημερώσουμε εμείς μόλις μειωθεί η καλύτερη τιμή σε κάποιο από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Δωρεάν ασφάλιση αγορών

Εάν δεν έχεις κάνει ήδη εγγραφή – η οποία είναι και εντελώς δωρεάν – στο πρόγραμμα ασφάλισης αγορών του BestPrice.gr, θα προτείναμε να το κάνεις αμέσως. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Το αντίθετο! Θα σου πάρει μόλις μερικά δευτερόλεπτα, και θα νιώθεις σιγουριά ότι θα είσαι καλυμμένος ακόμη και εάν το κατάστημα αδυνατεί να παραδόσει πληρωμένη παραγγελία ή να σε εξυπηρετήσει σε περίπτωση παράδοσης λάθους ή αλλοιωμένου προϊόντος.

Θυμήσου ότι η ασφάλιση αγορών ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες από πιστοποιημένα καταστήματα, έπειτα από έρευνα αγοράς στο BestPrice.gr. Οπότε θα σου προτείναμε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στο BestPrice.gr, να κάνεις έρευνα αγοράς στην πλατφόρμα για να εντοπίσεις προϊόντα από πιστοποιημένα καταστήματα και έπειτα να κάνεις κλικ στο εκάστοτε e-shop για να ολοκληρώσεις την αγορά σου ηλεκτρονικά.

Η ασφάλιση αγορών του BestPrice.gr παρέχεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH και με τη διαμεσολάβηση της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. Πάτησε εδώ για να ενημερωθείς και να ολοκληρώσεις την δωρεάν εγγραφή σου.

Γράφημα τιμής

Πρόκειται για ένα εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις αν μία προσφορά της Μπλακ Φράιντεϊ είναι πραγματική ευκαιρία. Πατώντας πάνω στο γράφημα στο εκάστοτε προϊόν που σε ενδιαφέρει, βλέπεις με μια ματιά πως κινήθηκε η τιμή του προϊόντος από την κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα. Έτσι μπορείς να έχεις μια άποψη αν μια προσφορά που έχεις βρει είναι όντως η ευκαιρία της χρονιάς.

Λίστα “θέλω”

Για όσους είναι επιρρεπείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς ή πιο οργανωτικοί τύποι, μπορούν να φτιάξουν τη λίστα επιθυμιών τους στο BestPrice.gr προσθέτοντας τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζονται. 

Αν μειωθεί η τιμή, και όταν λέμε τιμή εννοούμε η καλύτερη τιμή από τα 3.700+ που συμμετέχουν στο BestPrice.gr, τότε θα λάβουν ειδοποίηση.

Σελίδα Black Friday

Ανακάλυψε περισσότερα tips για τις Black Friday αγορές σου στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του BestPrice.gr. Μπες λοιπόν στο BestPrice.gr και απόλαυσε την πιο εύκολη και ασφαλή έρευνα αγοράς, ανακαλύπτοντας πραγματικές προσφορές και… άσε τα σενάρια για τους σεναριογράφους του Hollywood.