Η σκυτάλη απολογιών για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, πέρασε σε έναν από τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, επιχειρηματία Γιώργο Τσακογιάννη.

Στο υπόμνημά του ο κατηγορούμενος ακολουθεί την υπερασπιστική τακτική και όσων έχουν περάσει μέχρι τώρα από το ανακριτικό γραφείο αρνούμενος οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και πολύ περισσότερο ότι ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Ποτέ δεν έχω προβεί σε καμία πράξη αλλοίωσης αποτελεσμάτων, αφού άλλωστε επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά δεν παίζω στυστηματικά στοίχημα, ούτε στον ΟΠΑΠ, ούτε σε κάποια αλλοδαπή online εταιρεία στοιχημάτων.

Είναι παράλογο και αυθαίρετο να κατηγορούμαι ότι βοήθησα ή έστησα αγώνες της ομάδας μου με σκοπό να προσπορίσει κάποιο τρίτο πρόσωπο περιουσιακό όφελος, το οποίο εγώ δεν γνωρίζω, αλλά απλώς στοιχημάτισαν υπέρ της ομάδας μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημά του ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμείχθηκε με τα ποδοσφαιρικά όπως λέει από το «ειλικρινές ενδιαφέρον μου για την ομάδα της Ηλιούπολης για να βοηθήσω την πορεία της αγοράζοντας μετοχές ,ώστε να αυξήσω τη ρευστότητά της».

Αμέσως μετά το τέλος και της δικής του απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν και την δική του ποινική μεταχείριση.