Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι η τελευταία συμμετοχή του Τσάμπι Αλόνσο σε μεγάλη διοργάνωση, αφού ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται να έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την εθνική Ισπανίας.

Η απόφαση, όπως γράφει η Marca, ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον 33χρονο χαφ, ο οποίος μετά από τρία Μουντιάλ, δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών ετοιμάζεται να πει ένα μεγαλοπρεπές «adios» στους δις πρωταθλητές Ευρώπης και πρότινος κόσμου.

Ο Βάσκος μέσος είχε 113 συμμετοχές και 16 γκολ, μετρώντας στα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί 88 νίκες, 12 ισοπαλίες και μόλις 13 ήττες.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική είναι ότι είναι ένας από τους όρους που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει με τη «βασίλισσα της Ευρώπης» μέχρι το 2016, αφού με τη συμμετοχή του στην εθνική υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί και να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς και αυτό έχουν ως αποτέλεσμα να χάνει αγώνες με τη Ρεάλ.

Σίγουρα εκείνος που είναι χαρούμενος με την συγκεκριμένη είδηση είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τον Τσάμπι Αλόνσο και τώρα θα τον έχει ξεκούραστο μετά από αγώνες της εθνικής Ισπανίας…

Πηγή: sport-fm.gr