Ο κόσμος έχει επιστρέψει στα γήπεδα του ΝΒΑ και περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Madison Square Garden για τον πρώτο αγώνα των Νικς στα playoffs μετά από οκτώ χρόνια, χωρίζοντας το γήπεδο σε… εμβολιασμένους και μη.

Ήταν μια σπουδαία στιγμή για τους Νικς η αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς, σχεδόν… ιστορική αν αναλογιστεί κανείς πως οι Νεοϋορκέζοι πέρασαν στην ανυποληψία τα προηγούμενα χρόνια, τερματίζοντας στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στην Ανατολή, συνήθως με το χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα.

Έτσι, λοιπόν περισσότεροι από 15.000 φίλοι των Νιου Γιορκ Νικς βρέθηκαν στο Madison Square Garden για τον πρώτο αγώνα της ομάδας τους στα playoffs μετά από οκτώ χρόνια όμως ο Τρε Γιανγκ… μίλησε στο φινάλε, σκοράροντας στα 0.9″ και γράφοντας το τελικό 105-107.

Το ζήτημα είχε να κάνει επίσης με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Τα γήπεδα του ΝΒΑ έχουν ανοίξει, μολονότι οι ΗΠΑ μετρούν περί τα 25.000 κρούσματα ημερησίως, φτάνοντας τα 33.1 εκατομμύρια στο σύνολο και 589.000 θανάτους.

Έτσι, λοιπόν το Madison χωρίστηκε σε εμβολιασμένους και… μη. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινώσει οι διαχειριστές του γηπέδου υπήρχαν προκαθορισμένες θέσεις για όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων ενώ για εκείνους που δεν έχουν λάβει κάποια δόση είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός γηπέδου. Στο ίντερνετ κυκλοφορεί και ένα tweet με τα δύο τμήματα του Garden.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γήπεδα του ΝΒΑ έχουν ανοίξει, μολονότι οι ΗΠΑ μετρούν περί τα 25.000 κρούσματα ημερησίως, φτάνοντας τα 33.1 εκατομμύρια στο σύνολο και 589.000 θανάτους.