Η ΑΕΚ ετοιμάζει ανακοίνωση διάψευσης, καθώς όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ ουδέποτε ο Τζεμπούρ προκάλεσε τον Χιμένεθ σε… μονομαχία! Μάλιστα τονίζεται πως οι δύο άντρες μετά το τέλος είχαν μισάωρη συζήτηση στο γραφείο του Χιμένεθ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι θέλει προσπάθεια από όλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι στην προπόνηση. Τότε ο Τζεμπούρ του ζήτησε να πει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χιμένεθ αρνήθηκε όμως ο Τζεμπούρ επέμενε και οι τόνοι ανέβηκαν.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν στα ισπανικά και ο Χιμένεθ εκνευρισμένος είπε στον επιθετικό της ΑΕΚ: «Επειδή εδώ γίνεται ότι θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ αύριο δεν θα έρθεις στην προπόνηση και θα απολογηθείς στον πρόεδρο».

Στη συνέχεια συμπαίκτες του Τζεμπούρ άρχισαν να του μιλούν και μετά από λίγο ο Χιμένεθ τον κάλεσε στο γραφείο του όπου μίλησαν για μισή ώρα. Μετά από τη συζήτηση, ο Χιμένεθ έδωσε εντολή να προπονηθεί ο Τζεμπούρ τη Δευτέρα, όμως, αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο!

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS