Ο Όλα Σολμπάκεν υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στη Ρόμα αλλά η πρώτη του σεζόν στην Ιταλία ήταν δύσκολη και τώρα είναι προς παραχώρηση, με τα ΜΜΕ της χώρας να υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και έχει ήδη κάνει πρόταση που φτάνει συτα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Νορβηγός εξτρέμ δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο και οι Τζαλορόσι δέχονται να τον παραχωρήσουν, όπως δέχεται και ο ίδιος να πάρει μεταγραφή αφού θέλει να είναι σε μια ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό, θεωρητικά, μπορεί να του προσφέρει ο Ολυμπιακός, με τους δημοσιογράφους στην Ιταλία να υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση 5 εκατ. ευρώ στη Ρόμα, η οποία όμως ζητάει λίγα περισσότερα και συγκεκριμένα 6 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Σολμπάκεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και είναι θετικός, περιμένοντας κι αυτός τις εξελίξεις που δεν θα αργήσουν, είτε είναι θετικές είτε όχι, αφού διανύουμε τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.