Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League δεν ήταν καλό για την ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 1-0, είναι όμως καλά τα νέα από τις εξετάσεις που έκανε ο Λιβάι Γκαρσία μετά τον μυικό τραυματισμό του, αφού είναι πιθανό να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς με τους Βέλγους.

Ο επιθετικός της Ένωσης αποχώρησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου λόγω ενοχλήσεων που έδειξε και στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων υπήρχε αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Όπως, λοιπόν, έδειξαν οι εξετάσεις, ο Λιβάι Γκαρσία έχει υποστεί τράβηγμα, δεν είναι κάτι σοβαρό δηλαδή, και θα κάνει… αγώνα δρόμου πλέον για να προλάβει τη ρεβάνς με την Αντβέρπ, όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την Stoiximan Super League, ο Αλμέιδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης αφού ο Πόνσε κουβαλάει τιμωρία από την Έλτσε και δεν είναι διαθέσιμος για αυτό το παιχνίδι.