Επί παντός επιστητού, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποία θα κινηθεί η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη τονίζοντας:

«Η αίσθηση μου είναι ότι χρειάζεται επιφυλακή και επιστάμενη παρακολούθηση διότι το επιτάσσουν οι ιδιαιτερότητες των καιρών μας. Βιώσαμε δύσκολη οικονομική περίοδο και ίσως τα δεδομένα που θα ακολουθήσουν θα είναι χειρότερα. Χρειάζεται πίστη, κουράγιο, αισιοδοξία και συντονισμός, ώστε να φέρουμε εις πέρας το επιδιωκόμενο.

Ήταν μια χρονιά αντιθέσεων σε ότι αφορά τα συναισθήματα και τις λύπες. Η ζωή συνεχίζεται με στόχους πάντοτε υψηλούς για ό,τι καλύτερο» και συμπλήρωσε λέγοντας για τη στιγμή που θα ξεχώριζε: «Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και το συναίσθημα μιας τεράστιας λύπης με την απώλεια ενός στόχου. Υπήρξαν πολλά οφέλη για τον σύλλογο βέβαια από εκείνο το γεγονός το οποίο κατέδειξε μια δυναμική πολύ μεγάλη όπως επίσης και γερές βάσεις για το μέλλον», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία, σωματική και ψυχική η οποία είναι απαραίτητη. Αγωνιστικά εύχομαι δύναμη και πολλές επιτυχίες στην ομάδα αρχής γεννωμένης από το ματς με την Καβάλα και στη συνέχεια ευόδωση και ευτυχή κατάληξη σε όλους τους στόχους που επιδιώκουμε.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κινείται βάση διαδικασίας η οποία θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει κάθε κίνδυνο αποτυχίας και να αυξήσει την επιτυχία. Υπό αυτό το πρίσμα πορευόμαστε».