Η αρνητική απάντηση του Πολ Πογκμπά σε πρόταση 100 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια δεν πτόησε την Αλ Αχλί, η οποία επανήλθε και του προσφέρει 150 εκατ. ευρώ για να το πει το «ναι», με τη Γιουβέντους, από την πλευρά της, να περιμένει… χωρίς άγχος την απάντησή του μετά την περσινή τραγική σεζόν.

Ο Γάλλος χαφ επέστρεψε πέρυσι στους Μπιανκονέρι ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά αφού τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών είχαν ως συνέπεια να αγωνιστεί μόλις 160 λεπτά… Αυτός είναι και ο λόγος που στο Τορίνο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν αγχώνονται και ιδιαίτερα μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο με τη Γιούβε για 8+2 εκατ. ευρώ ετησίως και αν δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό και να ξεπεράσει τα προβλήματα στο γόνατο δεν είναι απαραίτητος για το κλαμπ, το οποίο περιμένει την απόφασή του.

Με βάση τα ίδια ρεπορτάζ, ο Γάλλος έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στη Γιουβέντους προκειμένου να… εξιλεωθεί για την περσινή σεζόν και να δείξει ότι μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν, αλλά επειδή στο κλαμπ δεν είναι και τόσο σίγουροι ότι μπορεί να συμβεί αυτό, ενημέρωσαν την Αλ Αχλί ότι οι δικές τους απαιτήσεις για να τον πουλήσουν είναι μόλις 10 εκατ. ευρώ.