Στις 28 Μαΐου η Παρί Σεν Ζερμέν και γενικά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν σε κατάσταση σοκ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Σέρχιο Ρίκο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα, έπειτα από πτώση από άλογο, αλλά τελικά ο Ισπανός τερματοφύλακας κατάφερε να βγει νικητής και τώρα έστειλε και το πρώτο του μήνυμα μέσω των social media.

Ο Ρίκο είχε πάει στη Σεβίλλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκεί είχε σοβαρό τραυματισμό λόγω πτώσης από άλογο, με τα νέα να είναι ανησυχητικά αφού ήταν σε κώμα. Λίγες μέρες μετά η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται αλλά τελικά ο Ισπανός πορτιέρε έπεσε ξανά σε κώμα, με αποτέλεσμα άπαντες να φοβηθούν τα χειρότερα.

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, κατάφερε να ξυπνήσει και διέφυγε τον κίνδυνο, με την ανησυχία να δίνει τη θέση της στα χαμόγελα. Το πότε θα εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο, βέβαια, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον, με τον ίδιο να στέλνει και το πρώτο του μήνα, μετά τον τραυματισμό του, μέσω των social media.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν αυτές τις περίπλοκες μέρες. Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερο. Νιώθω πολύ τυχερός, για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να σας δω σύντομα», ανέφερε ο Σέρχιο Ρίκο.

Σέρχιο Ρίκο ανάρτηση