Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει αρχίσει ακόμη επισήμως αλλά τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει και ένα εξ αυτών έρχεται από την Ιταλία και αφορά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ, αφού φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση αμυντικού της Γιουβέντους και συγκεκριμένα του Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Για την Ένωση οι Βραζιλιάνοι γράφουν ότι ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Λουίζ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους Ιταλούς, οι οποίοι συνδέουν τους κιτρινόμαυρους με τον Ρουγκάνι.

Ο 28χρονος στόπερ δεσμεύεται με τη Γιούβε ως το καλοκαίρι του 2024 και δεν συμπεριλαμβάνεται στους απαραίτητους, οπότε αν έρθει μια καλή πρόταση οι Ιταλοί θα είναι θετικοί στην παραχώρησή του. Μια πρόταση που μπορεί να έρθει από την ΑΕΚ αλλά και από τον Ολυμπιακό, αφού στο ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calciostyle» αναφέρονται και οι Πειραιώτες ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Παράλληλα, φέρονται να τον παρακολουθούν και ομάδες από τη Γαλλία, χώρα στην οποία είχε αγωνιστεί πριν λίγα χρόνια ως δανεικός από τη Γιουβέντους στη Ρεν.