Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (20:30) τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και όλοι στις τάξεις της έχουν αυτό στο μυαλό τους, στη Βραζιλία όμως δεν τους ενδιαφέρει και τόσο το τι θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμπλέκουν την Ένωση σε μεταγραφικό σενάριο με τον Νταβίντ Λουίζ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα torcedores.com, ο 36χρονος στόπερ είναι φευγάτος από τη Φλαμένγκο και φέρεται να έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τους κιτρινόμαυρους. «Ο Νταβίντ Λουίζ θεωρείται από την ΑΕΚ ως μία σπουδαία υπογραφή. Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης εξουσιοδότησε έναν μεσάζοντα να εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από την ομάδα για την έναρξη διαπραγματεύσεων», αναφέρεται αρχικά στο σχετικό κομμάτι.

Στη συνέχεια, οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως τα λεφτά δεν θα είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ προκειμένου να αποκτήσει τον πρώην παίκτη των Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ, εξηγώντας το γιατί…

«Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό level εντός και εκτός γηπέδου. Ο σύλλογος κατέκτησε πρόσφατα το ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, έχει γίνει μια μηχανή κερδοφορίας με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εισιτηρίων, αναμνηστικών και δράσεων μάρκετινγκ. Τα χρήματα, λοιπόν, δεν θα είναι πρόβλημα για τους Έλληνες. Και αυτό γιατί, ο σύλλογος θα παίξει ξανά στο Champions League την επόμενη σεζόν».