Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Ρίβερ Πλέιτ εξέφρασε με δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο.

Μπορεί έπειτα από ένα «σίριαλ» που κράτησε μήνες ο Νάτσο Σκόκο να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ωστόσο αν κρίνουμε από τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αργεντίνικη εφημερίδα, δεν νομίζουμε να θέλει να μείνει και για πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Ρίβερ Πλέιτ, την ομάδα που αγαπά όσο καμία. «Εγώ πάντα ήμουν οπαδός της από όταν ήμουν νέος. Οπότε φαντάζεσαι τι σημαίνει αυτό. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι τρελοί», ανέφερε αρχικά ο Σκόκο και συνέχισε, δείχνοντας το πόσο θέλει να αγωνιστεί στους… εκατομμυριούχους: «Ονειρεύομαι να παίξω στη Ρίβερ. Θα πολεμήσω για να παίξω στη Ρίβερ. Θα είναι κάτι μοναδικό. Εξαιρετικό».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρωτάει για τους συμπαίκτες που θα έχει αν επιστρέψει, με τον Σκόκο να δηλώνει και πάλι την αγάπη του για τη Ρίβερ, λέγοντας πως ο τοίχος του ήταν πάντα γεμάτος με αφίσες της συγκεκριμένης ομάδας. Όταν μάλιστα ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ερωτάται για το αν φοβάται να έρθει τώρα στη Ρίβερ, με δεδομένο πως η αγαπημένη του ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αυτός απαντά: «Όοοχι. Η Ρίβερ θα είναι πάντα Ρίβερ και θα είναι πάνω από όλους. Και από Εστουντιάντες και από Βελέζ και από όλους. Η Ρίβερ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Η συνέντευξη ολοκληρώνεται με την ερώτηση «τελικά θα έρθεις;». Όπου ο Αργεντινός απαντάει: «Θα δούμε. Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο είναι υπέροχο και αυτό είναι κάτι επιπλέον. Πρέπει να περιμένουμε».

Πηγή: gazzetta.gr