Η ΑΕΚ βρίσκεται μια… ανάσα από την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της μετα τη μεγάλη νίκη της με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Δευτέρας (8/5). Έτσι, οι οπαδοί της μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς στην «OPAP Arena» πήγαν και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν την αποστολή.

Μια λαοθάλασσα κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο με αυτοκίνητα και μηχανάκια προκειμένου να καλωσορίσουν τους ήρωες τους. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, πάντως, είχε πάρει μια… πρώτη γεύση για το τί τους περίμενε αφού και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είχαν συγκεντρωθεί φίλαθλοί της για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία και ελπίζοντας στην τελευταία αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League όλα να πάνε κατ’ ευχήν για την ομάδα τους που χρειάζεται μόλις έναν βαθμό κόντρα στο Βόλο για να πάρει την κούπα.

Η αγκαλιά Μελισσανίδη-Αλμέιδα

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τώρα, ο πρώτος που υποδέχθηκε την αποστολή της ΑΕΚ μετά την προσγείωση του αεροπλάνου της ήταν ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης. Μάλιστα, περίμενε τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα για να κατέβει τη σκάλα και τον αγκάλιασε, ενώ αντάλλαξαν ορισμένες κουβέντες. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε ένα μέλος της αποστολής ξεχωριστά.