Ο Παναθηναϊκός έχασε και από το Περιστέρι και για πρώτη φορά έπειτα από 26 χρόνια έκανε έξι ήττες στην κανονική περίοδο της Basket League, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να… φορτώνει και να πετάγεται ως το ΟΑΚΑ προκειμένου να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους, δείχνοντας τους τον εκνευρισμό του με όσα τους είπε.

Οι πράσινοι είχαν δύο σερί εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και τελικά γνώρισαν και τρίτη, αυτή τη φορά από το Περιστέρι. Ένα αποτέλεσμα που έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα και παράλληλα… εκνεύρισε για τα καλά τον Γιαννακόπουλο, όπως διαπίστωσαν και οι παίκτες.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πήγε στο ΟΑΚΑ για να συναντήσει την ομάδα μετά την επιστροφή της και σε έντονο ύφος είπε διάφορα προς τους παίκτες, θέλοντας έτσι να τους θέσει προ των ευθυνών τους και παράλληλα να τους «ξυπνήσει» ενόψει των πλέι οφ.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ύφος με το οποίο μίλησε ο Γιαννακόπουλος στους παίκτες, παρουσία του Χρήστου Σερέλη, αρκούσε για να καταλάβει ο καθένας πόσο εκνευρισμένος ήταν με τα τελευταία αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την ήττα στο Περιστέρι.