Το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο ήρεμο δεν είναι μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League και αποδείχθηκε και στον αγώνα με τη Λιλ, όπου ο τεχνικός διευθυντής Λουίς Κάμπος άφησε τη θέση του στα επίσημα και κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας για να δώσει εντολές σε παίκτες και προπονητή, εκφράζοντας παράλληλα παράπονα στον διαιτητή.

Οι Παριζιάνοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Champions League αφού κάθε χρόνο ξοδεύουν τρελά ποσά. Κάθε χρόνο, όμως, αποτυγχάνουν και οι Άραβες ιδιοκτήτες αλλάζουν προπονητές και τεχνικούς διευθυντές συνέχεια.

Λογικό είναι, επομένως, ο Κάμπος να νιώθει πίεση μετά την ήττα από τους Βαυαρούς, αφού σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού θα φλερτάρει με την απόλυση. Έτσι, έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, την ώρα που η ομάδα του έχανε με 2-3 από τη Λιλ, την οποία τελικά νίκησε με 4-3 χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι στις καθυστερήσεις, κατέβηκε από τη θύρα των επισήμων στον πάγκο και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε προς όλους: Παίκτες, προπονητή και διαιτητή.

Σκηνή που δεν συνηθίζεται όχι μόνο σε αυτό το επίπεδο αλλά και σε χαμηλότερο, ενδεικτική όμως της πίεσης που υπάρχει στην Παρί, όπου όπως φαίνεται έχει χαθεί και πάλι ο έλεγχος και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.