Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε άμεσα στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας και συνεχίζει ακάθεκτος παρά τις απουσίες που υπήρχαν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι απολύτως ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του.

Οι πράσινοι ήθελαν οπωσδήποτε να επανέλθουν στα τρίποντα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι και το κατάφεραν, με τον Σέρβο προπονητή να μην κρύβει την ικανοποίησή του.

«Σίγουρα ήταν σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι καλή ομάδα. Πειθαρχημένη ομάδα, το ξέραμε. Γνωρίζαμε πως θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή, να μην κάνουμε πολλά λάθη. Καλό είναι πως είχαμε υπομονή γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάποια φάση», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιοβάνοβιτς και συνέχισε.

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Νομίζω στο τέλος δίκαια νικήσαμε. Σίγουρα πολύ σημαντικό ματς, είναι μια συνέχεια όλης της προσπάθειας που κάνουμε απ’ την αρχή της σεζόν».