Τόσο η Λαμία όσο και ο Αστέρας Τρίπολης ήθελαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν αφού έμειναν στο 0-0 παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, τα οποία όμως θα μπορούσαν να έχουν γκολ για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 5′ ο Μπενίτο έκανε το τακουνάκι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Όπως και να έχει, ήταν η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης, με τη δεύτερη να έρχεται στο 20′ και να είναι για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά, με τον Νούνιες να μην καταφέρνει να βρει στόχο με κεφαλιά.

Το παιχνίδι, γενικά, ήταν μοιρασμένο, με τη Λαμία πάντως να έχει ακόμη μία ευκαιρία για να προηγηθεί, στο 33′, μετά το λάθος του Παπαδόπουλου, αλλά ο Ντε Βινσέντι δεν βρήκε στόχο με το σουτ που επιχείρησε. Όπως δεν βρήκε στόχο λίγα λεπτά μετά, στο 37′ συγκεκριμένα, ούτε ο Μπενίτο, ο οποίος είχε νέα φάση για τον Αστέρα αλλά δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει ούτε αυτή.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και ιδιαίτερα στο β’ μέρος, υπό την έννοια πως το παιχνίδι παρέμενε μοιρασμένο και οι γηπεδούχοι παρέμεναν πιο επικίνδυνοι, έχοντας καλύτερες φάσεις από τους φιλοξενούμενους, αλλά γκολ δεν έβαλε κανείς. Είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω αποκρούσεων των τερματοφυλάκων. Έτσι, ο Αστέρας πήρε την τρίτη ισοπαλία σε τρεις αγώνες, ενώ η Λαμία έχει δύο (και μία ήττα).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Τσιλούλης (85′ Μαρμεντίνι), Ντε Βινσέντι (78′ Ασκόφσκι), Νούνιες (68′ Τζανδάρης), Γιακουμάκης (68′ Μποάκι).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κάρμονα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46′ Μπαράλες), Μπερτόλιο (93′ Τζουκάνοβιτς), Γκαρνταφσκι (63′ Σονί), Ριέρα (46′ Μπαρτόλο), Μπενίτο (46′ Τιλίκα).