Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε έφεση για την ποινή μιας αγωνιστικής της έδρας του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και η απόφαση θα γίνει γνωστή την ερχόμενη Τετάρτη. Ενημέρωση για Τρίπολη.

Ως γνωστόν οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική και βαρύ πρόστιμο (82.000 ευρώ) και θα παίξουν χωρίς τους οπαδούς του στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και είχε ως αποτέλεσμα και τη δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω της χρήσης των χημικών από την αστυνομία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα την έφεση και η απόφαση θα γίνει γνωστή την Τετάρτη. Ετσι, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα γνωρίζουν την Τετάρτη αν θα παίξουν με τον κόσμο στο πλευρό της, την 15η αγωνιστική ή για τρίτο ματς φέτος το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο.

Ενημέρωση για Τρίπολη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημερώνει για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

* Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διατέθηκαν εισιτήρια σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 149/23-11-2010 απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/ Γ.Γ. Αθλητισμού

* Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που τυχόν θα φέρουν πανό ή πλακάτ με υβριστικό και εμπρηστικό περιεχόμενο, καθώς και πανό ή πλακάτ που θα φέρουν στηρίγματα (κοντάρια). Σε περίπτωση που εντοπισθεί η ανάρτηση τέτοιων θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν άμεσα, με μέριμνα των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

* Τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι ονομαστικά και θα χορηγούνται με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου δηλωτικού της ταυτότητας. Επιπλέον δεν θα χορηγούνται περισσότερα του ενός σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο και η διάθεση θα γίνεται μέχρι τις 24:00 της 11-12-2010, παραμονή του αγώνα. Ως εκ τούτου την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στην αθλητική εγκατάσταση ατόμων που δεν κατέχουν εισιτήρια.

Πηγή: gazzetta.gr