Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όχι μόνο δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο αλλά έμεινε και εκτός Champions League, με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο να μην είναι και τόσο ξεκάθαρο μετά τη συνάντηση που είχε ο μάνατζέρ του με την Τσέλσι.

Τους τελευταίους μήνες της φετινής σεζόν υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πορτογάλο να αποχωρεί από το Όλντ Τράφορντ αν οι κόκκινοι διάβολοι έμεναν εκτός Champions League και τελικά έμειναν. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα ρεπορτάζ για το μέλλον του Ρονάλντο σταμάτησαν και αυτό που υπέθεταν όλοι είναι ότι θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ.

Τώρα, όμως, έρχεται το έγκυρο «The Athletic» για να σημάνει συναγερμό, αφού αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Κριστιάνο, συναντήθηκε με τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, τον Αμερικανό Τοντ Μπόλι. Μια συνάντηση που έγινε επειδή ο Ρονάλντο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι προβληματισμένος για το project που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά το ραντεβού πάντως, καταλήγει το «The Athletic», δεν είναι σίγουρο ότι η Τσέλσι θα κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του Πορτογάλου, ενώ από την πλευρά των κόκκινων διαβόλων λένε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του και περιμένουν ότι θα είναι κανονικά στην ομάδα τους και τη νέα σεζόν.