Έτοιμος να εκπλήξει τους οπαδούς του, αλλά και τους ουδέτερους παρατηρητές, για ακόμη μία φορά, τρίτη, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η νέα μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία όπως είπε και ο Τάσος Νικολογιάννης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, προαναγγέλοντας εξελίξεις… άμεσα, αφού αυτό έχει ζητήσει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πράσινοι είχαν πάρει δύο αποφάσεις ενόψει της φετινής μεταγραφικής περιόδου: Πρώτον, θα γίνει η οικονομική υπέρβαση όταν κριθεί απαραίτητο για να κλείσει κάποιος παίκτης, όπως για παράδειγμα αναμένεται να συμβεί με τον σέντερ φορ. Γιατί οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι εκεί ο Παναθηναϊκός, έπειτα από υπόδειξη του Γιοβάνοβιτς, θα επιδιώξει όντως το κάτι παραπάνω. Δεύτερον, δεν θα διαρρέει το παραμικρό στα ΜΜΕ. Αυτό, ειδικά στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να συμβεί, αλλά μέχρι στιγμής στο τριφύλλι τα πάνε καλά.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι έρχεται η μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν ή μετά αυτή του Κριστιάν Γκανέα. Στην ΠΑΕ, με λίγα λόγια, προς το παρόν όλα λειτουργούν όπως ήθελε ο Γιάννης Αλαφούζος. Με απόλυτη μυστικότητα δηλαδή και χωρίς επιβεβαίωση ή διάψευση για οποοδήποτε δημοσίευμα από το εξωτερικό. Έτσι, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για τους Έλληνες δημοσιογράφους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, πάνω σε ποιες περιπτώσεις παικτών δουλεύει ο Παναθηναϊκός.

Όσο προσεκτικοί κι αν είναι οι διοικούντες, όμως, πάντα θα διαρρέει κάτι. Και η απόδειξη είναι το γεγονός ότι στο πράσινο ρεπορτάζ έχει σημάνει… συναγερμός, γιατί είναι θέμα λίγων ημερών πλέον το να ολοκληρωθεί και η τρίτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση»

Πανηγυρίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Μιλώντας, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης προανήγγειλε μεταγραφή άμεσα. Ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο πώς ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κρατήσει τους πάντες στο… σκοτάδι φέτος, αφού τις μεταγραφές τις μαθαίνουν από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, θα συμβεί και με την τρίτη, σε ό,τι αφορά το όνομα. Σε ό,τι αφορά τη θέση, όμως, όλο και κάτι έχει γίνει γνωστό ήδη.

Όπως είπε και ο Νικολογιάννης, ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την τρίτη του μεταγραφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Και κατά πάσα πιθανότητα, γιατί σίγουρος φέτος δεν μπορεί να είναι κανείς για τίποτα όπως έδειξαν οι περιπτώσεις Λοντίγκιν και Γκανέα, ο παίκτης που θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα θα είναι χαφ. Ή χαφ ή εξτρέμ, είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ των πράσινων, αποφεύγοντας όμως να αναφέρει και αυτός ονόματα, πλην αυτού του Ντομίνγκο Μπλάνκο, του Αργεντίνου μέσου της Ιντεπεντιέντε που είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Είναι ο μοναδικός όμως; Η απάντηση, από την ΠΑΕ, σε λίγες μέρες…