Η Μαρσέιγ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa Conference League επί του ΠΑΟΚ, έχει όμως και προβλήματα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα αφού ο Αρκάντιους Μίλικ έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Καμαρά – Ντιένγκ – Ζέρσον, ενώ οι Τσαλέτα-Τσαρ και Μπακαμπού δεν είναι 100% έτοιμοι.

Οι Γάλλοι επικράτησαν με 2-1 στο Βελοντρόμ στον πρώτο προημιτελικό, σκορ που φυσικά μπορούν να ανατρέψουν οι Θεσσαλονικείς στην Τούμπα, αρκεί φυσικά να είναι τέλειοι. Και από εκεί και πέρα, προφανώς και είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι η Μαρσέιγ θα παραταχθεί με απουσίες.

Συγκεκριμένα, οριστικοποιήθηκε ότι ο βασικός φορ των Μασσαλών, ο Μίλικ, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έμεινε εκτός αποστολή, όπως και οι τιμωρημένοι Καμαρά, Ντιένγκ και Ζέρσον.

Σημαντικές απουσίες όλες αυτές για τη Μαρσέιγ, η οποία πάντως απέφυγε τα χειρότερα, αφού οι Τσαλέτα-Τσαρ και Μπακαμπού κατάφεραν να μπουν στην αποστολή και ενδέχεται να είναι και στο αρχικό σχήμα, αν και όχι στο 100% μετά τις ενοχλήσεις που ένιωθαν τις προηγούμενες μέρες.