Ο Παναθηναϊκός πήγε στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ με στόχο τη νίκη που θα τον έφερνε πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, αλλά τελικά θα πρέπει να συνεχίσει να ζει με την αγωνία ως το τέλος, αφού έμεινε στο 0-0. Αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους Ηπειρώτες με βάση την απόδοσή τους, όχι και τους πράσινους, όμως, αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης,

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και είχαν τις πρώτες τελικές προσπάθειες, ενώ κέρδισαν και κάποια κόρνερ δείχνοντας τη διάθεσή τους να πιέσουν με στόχο το γκολ. Γκολ που θα μπορούσε να έρθει στο 23′ από το σουτ του Αϊτόρ που έφυγε ελάχιστα άουτ μετά την πάσα του Χουάνκαρ.

Ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού και η δεύτερη ήρθε λίγα λεπτά μετά -στο 31′- και ήταν και αυτή για τους πράσινους, με τον Μαουρίσιο να πιάνει δυνατό σουτ εντός περιοχής και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δηλαδή, ήταν αυτή που άξιζε περισσότερο το γκολ, αφού οι γηπεδούχοι ήταν κυρίως σε παθητικό ρόλο, αλλά το ημίχρονο βγήκε με 0-0.

Ευκαιρία Αϊτόρ, αποβολή Χουάνκαρ και ισοπαλία…

Αυτό παρέμενε και στο β’ μέρος, στο οποίο η πρώτη καλή, πολύ καλή φάση ήρθε στο 62′ και ήταν για τον Παναθηναϊκό, με τον Κώτσιρα να σεντράρει από δεξιά και τον Αϊτόρ να κοντρολάρει στο δεύτερο δοκάρι και να σουτάρει ψηλά άουτ από κοντά. Οι πράσινοι παρέμεναν καλύτεροι, πιο κινητικοί αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί, την ίδια ώρα που οι Ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται και με το 0-0.

Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε τις αλλαγές μετά το 70′ ψάχνοντας τη λύση για την ομάδα του, αλλά τελικά αντί για αυτή βρήκε μπροστά του ένα… πρόβλημα, αφού στο 80′ ο Χουάνκαρ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Περέα, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Μορέιρα (56′ Λώλης), Περέα (89′ Παντελάκης).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (75′ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς (79′ Βιτάλ), Αϊτόρ (85′ Σάντσες), Ιωαννίδης (75′ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος.