Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 από την Αταλάντα στο «Gewiss Stadium» του Μπέργκαμο στην πρώτη αναμέτρηση του έξτρα νοκ άουτ γύρου του Europa League που δίνει το εισιτήριο στους «16» του θεσμού, αλλά παραμένει για τα καλά στο… κόλπο της πρόκρισης.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε: «Σίγουρα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Απειληθήκαμε μονάχα από στημένες φάσεις, αλλά στο τέλος φεύγουμε ηττημένοι. Τώρα, υπάρχει το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και θα δούμε εκεί ποιος θα προκριθεί».

Ο Έλληνας άσος ακολούθως ανέφερε: «Σίγουρα το προβάδισμα για την πρόκριση το έχει η Αταλάντα», απαντώντας σε ερώτηση για το τελικό σκορ και συνέχισε λέγοντας: «Ούτως ή άλλως, πλέον, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν μετράει, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο “Καραϊσκάκης” και στο τέλος θα δούμε».

Μιλώντας για το αν υπήρχε πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε ο Ολυμπιακός στις στατικές φάσεις (από τέτοιες προήλθαν και τα δύο τέρματα της Αταλάντα), ο Κώστας Μανωλάς, είπε: «Εμείς αμυνόμαστε πάντα με αυτόν τον τρόπο. Απειληθήκαμε ιδιαίτερα από στημένες φάσεις, θα δούμε στην ανάλυση και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο της Cosmote, o Μανωλάς τόνισε: «Εννοείται πως μπορούμε να περάσουμε την Αταλάντα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε εμπειρία στην Ευρώπη, έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και θα δούμε στο επόμενο τί θα συμβεί».