Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και μπήκαν σε περιπέτειες όσον αφορά στην παρουσία τους στα playoffs της Super League.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή προπονητή υπήρχε στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη εδώ και καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Μάντζιος συνέχισε με την ελπίδα να ανατραπεί το κλίμα, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά οι ήττες από Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει μια αλλαγή σε μια προσπάθεια να προλάβει ο Άρης στα playoffs.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες να σημειωθούν και οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτός, πάντως, που θα αναλάβει άμεσα να αντικαταστήσει προσωρινά τον Άκη Μάντζιο είναι ο Τόλης Τερζής.

Όλα αυτά, ενώ υπάρχει και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα αποτελέσει παρελθόν και τους αποχαιρέτησε.

Τρομακτική σύγκρουση στον αέρα Γιάννη Κάργα-Φαμπιάνο

Ο Άρης έχασε ένα σημαντικό ματς για τη Superleague 1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απώλεια του Φαμπιάνο, ο οποίος και τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε μία τρομακτική σύγκρουση στον αέρα με τον Γιάννη Κάργα των Γιαννιωτών και οι δύο παίκτες έπεσαν στο χορτάρι. Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδωσε εντολή να μπουν αμέσως τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους ποδοσφαιριστές.

Ο Φαμπιάνο έδειχνε πιο άσχημα. Ζαλιζόταν και του τοποθετήθηκε κολάρο στον λαιμό. Βγήκε με φορείο από το γήπεδο και εκείνη την ώρα έμεινε με δέκα η ομάδα του και λίγο αργότερα σημειώθηκε το 2-0. Ο Κάργας ζαλιζόταν στα επόμενα λεπτά και αντικαταστάθηκε κι αυτός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (από τα 8) από τον Παντελάκη.

Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί με φορείο εκτός γηπέδου, ενώ πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης για να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επανέλθει, χωρίς να έχει κάτι πιο σοβαρό από διάσειση.

Ο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.