Βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά, η πορνοστάρ Μαρία Λαπιέρδα, όταν ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα την «πέταξε έξω» από τον συνδυασμό του, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Καταλονίας.

Ο Laporta κατεβαίνει ως επικεφαλής με τον συνδιασμό «Καταλανική Αλληλεγγύη για την Ανεξαρτησία» και είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με την Ισπανίδα πορνοστάρ για λόγους προβολής. Όμως η «καυτή» Μαρία αποφάσισε να ποζάρει και να τραγουδήσει ημίγυμνη στους δρόμους της Μαδρίτης με μόνη κάλυψη την σημαία της ανεξάρτητης Καταλονίας.

Αυτό δεν άρεσε στον Λαπόρτα και μάλλον του έκανε δυσφήμηση παρά διαφήμιση. Έτσι λοιπόν την έδιωξε. Εξοργισμένη για την εξέλιξη αυτή, η ισπανίδα πορνοστάρ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca» και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Στην αρχή ο Laporta με κοίταζε με πόθο και τώρα με διώχνει. Αν δεν του άρεσα, δεν θα είχαμε ανταλλάξει κινητά τηλέφωνα όταν γνωριστήκαμε. Είναι λίγο φευγάτος. Με έπιανε από το στρινγκ που φορούσα! Αφού εξαπάτησε εμένα, μπορεί να εξαπατήσει και οποιονδήποτε από τους Καταλανούς που θα τον ψηφίσουν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Λαπιέρδα.
πηγή: gazzetta