Στην Εθνική Βελγίου έκαναν μία απίθανη φωτογράφιση για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» φόρεσαν τα γιορτινά τους ρούχα και φωτογραφήθηκαν δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με δώρα και… αγκαλιές.

Με γκεστ σταρ τον youtuber, Average Rob, ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του βελγικού ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν μαζί και πόζαραν ως μοντέλα για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες, ενώ μοιράστηκαν και τις κορυφαίες παιδικές (και όχι μόνο) αναμνήσεις τους από την περίοδο των Εορτών.

Εκεί ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Θόργκαν πέρσι πήρε δώρο στα παιδιά του ένα… άλογο, ενώ ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης προτιμά τα δικά του παιδιά να του κάνoυν μικρά δώρα όπως μια κούπα που γράφει «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε, ως μεγάλος αδελφός στη φωτογράφιση, συμβουλές στον 20χρονος Ντε Κέτελαρ, ενώ τα άλλα φωτογραφικά δίδυμα ήταν οι Καρασκό, Μενιέ και οι Βίτσελ, Μπογιατά.

Να σημειωθεί πάντως ότι τα σχόλια στα social media περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα, με το “γιατί κάνατε έτσι τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου;” για τον Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει ασφαλώς στις αναρτήσεις.