Το μυστήριο με τη Σουάι Πενγκ παραμένει στην Κίνα, όπου δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης δημοσίευσε στα social media βίντεο που δείχνει την τενίστρια να μιλάει με τον πρώην άσο του ΝΒΑ, Γιάο Μινγκ. Μια ανάρτηση που βοηθάει στο να ηρεμήσει το κλίμα γύρω από την υπόθεση, αφού η Κινέζα τενίστρια είχε… εξαφανιστεί για καιρό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορα σενάρια για το πού μπορεί να βρίσκεται ή τι μπορεί να της συνέβη.

Όταν ξεκίνησαν όταν η Σουάι Πενγκ κατήγγειλε ότι πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης της Κίνας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν λίγα χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν, γεγονός που προκάλεσε ένα όργιο φημών για το τι μπορεί να έχει γίνει.

Στο θέμα, όπως είναι λογικό, ενεπλάκη και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά το μυστήριο παρέμενε, για να έρθει τώρα μια ανάρτηση στο Twitter από τη δημοσιογράφο Τσίνγκκινγκ Τσεν, η οποία δουλεύει στην κρατική τηλεόραση της Κίνας.

Η δημοσιογράφος, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη Σουάι Πενγκ να μιλάει με τον Γιάο Μινγκ, τον Κινέζο πρώην μπασκετμπολίστα. Το βίντεο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος, είναι σημερινό (19/12) και αν όντως ισχύει αυτό, σημαίνει ότι η Κινέζα τενίστρια είναι μια χαρά.