Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 89-54 τη Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague στο «ΣΕΦ» όπου βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κάθισε στις θέσεις που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ και παρακολούθησε από κοντά την εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων».

Η Μαρία Σάκκαρη, νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει πει στο παρελθόν πως η αγάπη της για την ομάδα του Πειραιά είναι «οικογενειακή υπόθεση». Αυτές τις μέρες, δε, έχει έχει αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν του τένις που αρχίζει σε λίγο καιρό. Στόχος της είναι να φτάσει στο Australian Open, το πρώτο Grand Slam τουρνουά της αγωνιστικής περιόδου στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Η μεγάλη διοργάνωση διεξάγεται 17 με 30 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Εντυπωσιακό το «γιορτινό» παρκέ

Πριν από την έναρξη του ματς, ο Ολυμπιακός παρουσίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και το νέο… γιορτινό παρκέ του «ΣΕΦ». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χριστουγεννιάτικη διάθεση και στο σήμα της ομάδας που βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου «φόρεσαν» έναν σκούφο του Άι Βασίλη.