Μπορεί ο εκτός έδρας αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπρέντφορντ να αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως η κατάσταση βελτιώθηκε. Αντιθέτως, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, τα κρούσματα στις τάξεις των κόκκινων διάβολων έχουν φτάσει τα 19 και δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει τέτοιο πρόβλημα, με συνέπεια να υπάρχει ανησυχία για το πώς θα συνεχιστεί η Premier League.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Τότεναμ αυτή που είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη διασκορά του ιού στις τάξεις της, για να ακολουθήσουν οι Λέστερ και Νόριτς. Το ίδιο, όμως, συνέβη και στη Γιουνάιτεντ, η οποία ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Μπρέντφορντ, αίτημα που έγινε δεκτό από τη Λίγκα.

Τα πράγματα, όμως, αντί να γίνονται καλύτερα γίνονται χειρότερα στην ομάδα του Μάντσεστερ, αφού τα νέα τεστ, όπως αναφέρει η Telegraph, έδειξε ότι τα κρούσματα πλέον είναι 19. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου, με τους ανθρώπους της Premier League να προβληματίζονται από την έξαρση κρουσμάτων στη χώρα.

Αρκετοί δημοσιογράφοι, μάλιστα, εκτιμούν μέσω αναρτήσεών τους στο Twitter ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα υπάρξει πραγματικά πολύ μεγάλο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία.