Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League, έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ξεπέρασε κάποιες άσχημες στιγμές και πλέον αποδίδει σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο κι αυτό την οδήγησε και στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε κάπως νωθρά και μάλλον φάνηκε πως ήμασταν αγχωμένοι. Σαφώς και επηρέασαν και οι αλλαγές που έκανα, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Είχε και ο κόσμος αγωνία και αυτό το μετέφερε ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο είχαμε πιο καθαρή σκέψη, ξέραμε ποιος είναι ο στόχος μας. Πιέσαμε πολύ στα 50 μέτρα, από τα οποία δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ο αντίπαλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρόν και στο μέλλον της ομάδας του: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Δεν μπορείς όμως να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση στο γκρουπ. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Τικίνιο: «Πίστευα πως θα βάλω γκολ»

Ο ήρωας του Ολυμπιακού, ο Τικίνιο, που μπήκε στο 81ο λεπτό και σκόραρε στο 90′ δήλωσε πως κάτι μέσα του τού ελεγε πως θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα: «Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος και πίστευα ότι θα προσφέρω. Το πίστευα πως θα σκοράρω όταν μπήκα, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, που τους αξίζαμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Έπειτα, αναφέρθηκε στο ματς και στο ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς. «Έίχαμε δουλέψει πολύ και είχαμε ετοιμάσει πολύ καλά το ματς. Ήταν αναμενόμενο ότι θα παίζαμε σε υψηλό επίπεδο. Αν δεν νικούσαμε θα ήταν άδικο αποτέλεσμα. Είχαμε τον έλεγχο, το αξίζαμε, το πιστεύαμε».