Από «δώρα» άλλο τίποτα οι διεκδικητές του τίτλου στην φετινή Primera Division. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να πετάξει στα… σκουπίδια δύο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ, αποτέλεσμα που διατήρησε την Μπαρτσελόνα σε απόσταση βολής (στο -2).

Το «στόρι» ήταν ενθαρρυντικό για τη βασίλισσα, δεδομένου πως το κίτρινο υποβρύχιο παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές (λόγω του αγώνα Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα), ωστόσο απ’ το 12’, όπου ο Κασίγιας έβγαλε τετ-α-τετ και ο Καρβαχάλ έσωσε πάνω στη γραμμή, οι γηπεδούχοι αντιλήφθηκαν ότι η βραδιά θα ήταν δύσκολη.

Και η εικόνα των Μαδριλένων επιβεβαίωνε του λόγου το αληθές, καθώς οι παίκτες του Αντσελότι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρές… εστίες στους αντιπάλου τους με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να φεύγει… σβηστά με μόλις δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους (σε κεφαλιά του Βαράν και δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μπέιλ).

Στην επανάληψη τα πράγματα έδειξαν καλύτερα για τη Ρεάλ. Με τον Κριστιάνο να ‘ναι… ανεβασμένος και να θέλει να πάρει πάνω του την ομάδα. Και το «χαζό» πέναλτι του Μπαϊλί -σε ανατροπή στον Πορτογάλο- έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο απ’ την άσπρη βούλα να χριστεί σκόρερ και να λύσει το γόρδιο δεσμό.

Κι όμως τα δεύτερα της Βιγιαρεάλ… δεν μάσησαν. Έπαιζαν στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και στο 64’ εκμεταλλευόμενη την αδράνεια στην άμυνα, ο Μορένο έγραψε το 1-1 και έφερε τα ζόρια.

Πηγή: sport-fm.gr