Σύσκεψη με παρόντες όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές και με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σκοπό την αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων.

Δεν απασχολεί μόνο το Euro. Μπορεί ο πλέον κρίσιμος αγώνας της Εθνικής για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016 κόντρα στην Ουγγαρία (29/3, 21:45), να είναι αρκετά κοντά, αλλά στην Ομοσπονδία δεν ασχολούνται μόνο με αυτό.

Ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι και η αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων. Για αυτό σήμερα έγινε σύσκεψη με όλους ομοσπονδιακούς προπονητές παρόντες: Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), καθώς οι συνεργάτες του κ. Μαρκαριάν στην Εθνική Ανδρών κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου και ο αναλυτής κ. Αντωνίου. Φυσικά έδωσε το «παρών» και ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.

Ο νέος τεχνικός της γαλανόλευκης, Σέρχιο Μαρκαριάν, ενημερώθηκε για τη δομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο βασίζεται το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης και η αξιολόγηση και συλλογή ποδοσφαιριστών ηλικίας 13-16 ετών.

Πηγή: sport-fm.gr