Τη γνώμη πως η βαθμολογική συγκομιδή του Πλατανιά δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόσθεσε πως στόχος της ομάδας είναι να πετύχει τουλάχιστον άλλες πέντε νίκες μ΄’εχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να παραμείνουν οι Κρητικοί στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Χελάκη:

Για το αν είναι ικανοποιημένος:
«Όταν ήρθα το καλοκαίρι και προσπαθήσαμε να βάλουμε μια καινούργια βάση ώστε να γίνει βιώσιμη η ομάδα φτιάξαμε ένα πλάνο με αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και νέα παιδιά ώστε να μεγαλώσει η ομάδα και χρηματιστηριακά .Η πορεία για εμάς το στο τέλος του καλοκαιριού είδα με έκπληξη ότι ομάδες ενισχυθήκαν πολύ, πράγμα που δεν το περίμενα στο ξεκίνημα. Στη συνέχεια διαμορφώσαμε το πρόγραμμα μας με τη προοπτική να υπάρχει ένα παιχνίδι κάθε Κυριακή. Και έκατσε να παίζουμε 3 παιχνίδια την εβδομάδα δεν έχει μεγάλο βάθος σε εμπειρία το ρόστερ μας και με τα προβλήματα που είχαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο που έχουμε αποδώσει είναι σε καλό επίπεδο θα μπορούσε σε καλύτερο. Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση θα μπορούσαμε να είχαμε 5-6 βαθμούς παραπάνω και να κάνουμε καλύτερο σχεδιασμό από νωρίς για του χρόνου».

Για την ενίσχυση το προηγούμενο καλοκαίρι:
«Αυτό είναι αλήθεια προσπαθήσαμε το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε επιθετικά και μεσοαμυντικά . Ήταν 2-3 που θα μας βοηθούσαν από τη μέση και μπροστά. Παρόλα αυτά στο τελείωμα του πρώτου γύρου σε 17 ματς βγήκαμε 3οι σε τελικές προσπάθειες. Όταν κάνουμε τόσες τελικές και πετυχαίνουμε μετά βίας 1-2 γκολ είναι θέμα».

Για το αν αισθάνεται άνετα για την παραμονή:
«Κοιτάξτε όχι δεν αισθάνομαι άνετα ίσως αν είχα τους 3 πόντους με τον εργοτέλη θα νοιώθαμε καλύτερα το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο είναι πολλές ομάδες που παλεύουν για τη παραμονή στη κατηγορία. Ίσως είναι στους 40 βαθμούς ίσως είναι και παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μες τον ΟΦΗ και ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα παλεύουμε για τουλάχιστον 5 νίκες μέχρι το τέλος».

Για τους στόχους του:
«Έχω πάει σε ομάδες με ταλαιπωρία οικονομική όμως είχα τη τύχη να δουλεύω σε ακαδημίες ομάδων όπως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Όταν γνώρισα τους διοικούντες της ομάδας πραγματικά Ενθουσιάστηκα .Είναι άνθρωποι που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους έκαναν το θαύμα να φτάσουν ένα χωριό στη Σουπερ Λίγκα και τον διατηρούν πολλά χρόνια. Είναι πολύ νοικοκυρεμένοι κάνουν ξεκάθαρα πολλή δουλειά. Επειδή βάζουν χρήματα από τη τσέπη τους. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι αυτάρκης οικονομικά να μεγαλώσουμε τη φήμη της ομάδας και το κοινό μας και να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές σε βάθος χρόνου. Όλα αυτά μαζί με την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο να μπορέσουμε να τη κάνουμε πιο βιάσιμη και πιο ανταγωνιστική».

Για τη μεταγραφή του Γκαβιλάν:
«Όταν ήρθα εδώ και μίλησα με του ιδιοκτήτες της ομάδας μου είπαν ότι κανένας δεν φεύγει με τη θέληση του. Μετά από 6-7 μήνες το διαπίστωσα τα Χανιά είναι μια καταπληκτική πόλη. Είναι όλα σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Γκαβιλάν ήταν μια επιλογή δική μου . Ήταν δύσκολο όμως μίλησε με κάποιους ισπανοφώνους και ήρθε».

Πηγή: sport-fm.gr