Το Λος Άντζελες αποφάσισε ότι οι ανεμβολίαστοι παίκτες των Λέικερς και Κλίπερς δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στα εντός έδρας παιχνίδια.

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό είναι θέμα που απασχολεί και το ΝΒΑ, όπου ναι μεν η πλειοψηφία έχει εμβολιαστεί, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν το έχουν κάνει. Και αφού δεν το έχουν κάνει, σε ορισμένες πόλεις έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους περιορισμούς.

Στο Τορόντο, για παράδειγμα, οι ανεμβολίαστοι παίκτες θα είναι «κλειδωμένοι» σε ξενοδοχείο, από το οποίο θα μπορούν να βγουν μόνο αν πρόκειται για ομαδικές δραστηριότητες. Στη Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο, από την άλλη, αποφάσισαν κάτι άλλο: Οι ανεμβολίαστοι παίκτες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στα παιχνίδια που θα γίνονται σε αυτές τις δύο πόλεις.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Προειδοποίηση σε Λέικερς και Κλίπερς

Την ίδια απόφαση, τώρα, παίρνει και το Λος Άντζελες. Οι ανεμβολίαστοι παίκτες των Λέικερς και Κλίπερς δηλαδή, των δύο ομάδων της πόλης, δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στα εντός έδρας παιχνίδια.

Προς το παρόν, βέβαια, αυτή η απόφαση δεν προκαλεί πρόβλημα ούτε στους Λέικερς ούτε στους Κλίπερς, αφού όλοι οι παίκτες τους έχουν εμβολιαστεί. Αν, όμως, σε κάποια ανταλλαγή εντός της σεζόν αποκτήσουν κάποιον ή κάποιους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν στους εντός έδρας αγώνες.