Πρόβλημα στην Εθνική Ελλάδας με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αφού υπέστη θλάση και θα λείψει από τους αγώνες με Γεωργία και Σουηδία.

Το Σάββατο, 9 του μήνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γεωργία. Τρεις μέρες μετά, στις 12 Οκτωβρίου, αντίπαλος θα είναι η Σουηδία. Επίσης εκτός έδρας.

Είναι δύο αγώνες εξαιρετικά κρίσιμοι για την προσπάθεια που κάνει η Εθνική ομάδα ώστε να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2022 και τα προβλήματα δεν λείπουν τελικά, αφού ο Παπαδόπουλος τέθηκε νοκ άουτ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ είναι αμφίβολος και για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι, ο Φαν Σιπ θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του, παίρνοντας κάποιον άλλο στην αποστολή.

Φάση από τον αγώνα Ελλάδα - Σουηδία

Μονόδρομος οι δύο νίκες

Για την Ελλάδα, πάντως, δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον στόχο της. Έχοντας μειώσει τη διαφορά από τη 2η Σουηδία στους τρεις βαθμούς μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ, η Εθνική ομάδα ελπίζει ξανά για πρόκριση στο Μουντιάλ και θα πρέπει να κάνει δύο νίκες κόντρα στους Σκανδιναβούς και τη Γεωργία για να αυξήσει τις πιθανότητες της. Σε διαφορετική περίπτωση η πρόκριση θα είναι ουσιαστικά αδύνατη.