Το πόσο σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ενωμένος μέχρι να υπάρξει πώληση της ΚΑΕ, εξήγησαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Οι πράσινοι άρχισαν το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και γενικά το κλίμα γύρω από την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. Βασικά, είναι μια περίεργη σεζόν, όπως είπε και ο Αλβέρτης μιλώντας στη Nova.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά είναι μια δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή», είπε αρχικά ο ιστορικός αρχηγός των πράσινων και συνέχισε.

«Είναι χρέος μας, είναι η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και με τον κόσμο του είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά όλοι ομάδα και κόσμος. Τουλάχιστον μέσα εδώ να δείχνουμε την ιστορία μας και τη δυναμική μας σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για το αν η πώληση πήγε πιο πίσω λόγω της πανδημίας, ο Αλβέρτης είπε πως «αυτό είναι παγκόσμιο γεγονός, πιστεύω πολλά πράγματα πήγαν πίσω, τώρα περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα δεν γνωρίζω να σας πω αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως η ομάδα είναι προς πώληση και συνεχίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε κάθε χρονιά, την περσινή και τη φετινή».

Παναθηναϊκός

Διαμαντίδης: «Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ενωμένο»

Δηλώσεις στη Nova έκανε και ο Διαμαντίδης, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αλβέρτη.

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του ότι έχει στόχο να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά», είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε.

«Όπως είπα και πριν η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.