Με εγκωμιαστικά σχόλια παρουσιάστηκε η πολύ καλή εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς απέναντι στον ΠΑΟΚ από βέλγικο ΜΜΕ, ενώ τονίζεται ότι ο νεαρός άσος κοντράρεται με τον Τζιμπρίλ Σισέ για τη θέση του πρώτου σκόρερ της Superleague.

Oι φανταστικές εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στην πατρίδα του 23χρονου  άσου, αφού τα περισσότερα βελγικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον επιθετικό των Πειραιωτών ως «σταρ του συλλόγου» και τονίζουν ότι η μονομαχία για τη θέση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος θα γίνει ανάμεσα σε αυτόν και τον Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα walfoot.be αναφέρει:

«Ο Βέλγος επιθετικός κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ο σταρ του Πειραιά! Πέτυχε δύο ακόμη γκολ, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιτυχία επί του ΠΑΟΚ, όπου οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-0.

Ήταν το έκτο και έβδομο γκολ του από το ξεκίνημα της σεζόν και πλέον μόνο ο Γάλλος Σισέ έχει περισσότερα από τον Βέλγο διεθνή. Όπως η κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έτσι αναμένεται να εξελιχθεί και σε κόντρα ανάμεσα στους δύο επιθετικούς».

Πηγή: gazzetta.gr